KURS "KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII"
Stowarzyszenie Centrum Szkolenia zawodowego zaprasza na kurs kucharz małej gastronomii
Celem kursu jest teoretyczne i praktyczne przygotowanie do pracy w zawodzie kucharza .
Program kursu obejmuje następujące zagadnienia
- Przepisy BHP obowiązujące w gastronomii
- Struktura organizacyjna zakładu gastronomicznego
- Podstawy żywienia człowieka
- Zasady systemu HACCP w gastronomii
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
- Organizacja przyjęć okolicznościowych
- Zajęcia praktyczne - sporządzanie dań i napojąw
Ilość godzin: 50
Zapewniamy
- wykwalifikowaną kadrę
- materiały szkoleniowe
- serwis kawowy
Cena 700 zł
Więcej informacji w siedzibie firmy ul Długosza 67 (II PIĘTRO wejście z boku budynku) lub pod nr. telefonu 18/ 442 15 40 lub 18/ 444 43 23