Cel kształcenia
Celem kursu jest teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestnika do wykonywania zawodu kucharz małej gastronomii.
Czas trwania kształcenia
Łączna liczba godzin przeznaczonych na realizację programu wynosi 90 godzin w tym:
- zajęcia teoretyczne 30 godzin lekcyjnych;
- zajęcia praktyczne 60 godzin zegarowych.
Program kursu obejmuje:
- Dokumentacja działalności gospodarczej;
- Rachunkowość zawodowa;
- Rysunek zawodowy;
- Zasady bezpieczeństwa i hiegieny pracy oraz ochrony przeciwpożarowej;
- Podstawowe zasady ochrony środowiska;
- Podstawowe przepisy prawa pracy;
- Podejmowanie działalności gospodarczej i zarządzanie przedsiębiostwem;
- Technologia;
- Materiałoznawstwo;
- Maszynoznawstwo;
- Zajęcia praktyczne.
Więcej informacji oraz zapisy:
Stowarzyszenie
"Centrum Szkolenia Zawodowego" w Gorlicach
ul. Michalusa 1/4 (biurowiec Glinik)
III PIĘTRO
telefony kontaktowe 185346324 lub 500377311
e-mail: cszgor@poczta.onet.pl
zapytanie za pośrednictwem naszej strony dostępne tutaj...
Dokumenty do pobrania...